WAAROM CARE COACHING?

It’s lonely at the top... Uw medewerkers wilt u niet belasten met uw zakelijke obstakels, collega ondernemers wilt u niet het achterste van uw tong laten zien, uw familie en vriendenkring zijn graag een luisterend oor, maar kunnen zich niet verplaatsen in uw specifieke vakgebied en bedrijf. Een betrouwbare en kundige sparringpartner en coach is dan de ideale oplossing!

Of bent u een ondernemende schoonheidsspecialist die door jarenlang alleen werken blinde vlekken heeft ontwikkeld? Hierdoor bent u onbewust niet in staat de verbeterpunten in uw onderneming te herkennen.

De huidige opleidingen tot schoonheidsspecialist richten zich niet op het ondernemersschap, hoewel dit een specifiek vakgebied is. Deze kennis is noodzakelijk om een bedrijf succesvol te maken. De meeste schoonheidsspecialisten lopen tegen dit gebrek aan kennis aan wanneer hij of zij een bedrijf heeft of wil opstarten. Jammer wanneer dit een obstakel is, het is niet nodig!

De professionals van CARE COACHING hebben door de jaren heen ervaren dat er een grote behoefte heerst binnen de cosmeticabranche aan zakelijke ondersteuning. CARE COACHING is in het leven geroepen om deze behoefte voor u te vervullen. Door hun jarenlange ervaring hebben de CAREcoaches al vele voorbeelden gezien hoe je een salon wel en niet moet runnen.

“Motiverend, stimulerend, prikkelend...Hier heb ik veel aan!”

“Leer adviseren in resultaten.”

MARJA WIERSEMA, één van de CAREcoaches, schrijft iedere 2 maanden een blog op www.kosmetiek.nl. Zij deelt hierin haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging.

img02