WAT IS CARE COACHING?

In de cosmeticamarkt is een grote behoefte aan ondersteuning bij het succesvol runnen van een bedrijf. Passie voor het vak in combinatie met zakelijke kennis en ervaring is dé sleutel tot succes.

CARE COACHING ondersteunt u bij de verbetering van diverse onderdelen binnen uw bedrijf. U wordt gecoacht om zelf gericht te werken aan een nog beter en optimaal bedrijfsresultaat. Meer plezier, meer structuur en een beter resultaat is het einddoel.
The sky is the limit!

HOE WERKT CARE COACHING?

CARE COACHING biedt u de aanvullende knowhow en ondersteuning die u als zelfstandige schoonheidsspecialist kunt gebruiken in uw bedrijfsvoering. Of u nu parttime of fulltime werkt, een salon aan huis hebt of een instituut met een winkel en personeel, wij bieden u specifiek op uw bedrijf afgestemde coaching. Bereik het optimale plezier en resultaat uit uw inspanningen met een beter bedrijfsresultaat als gevolg.

Onze CAREcoach brengt een bezoek aan uw bedrijf, waarna u een op maat gemaakt plan ontvangt. Hiermee verbetert en optimaliseert u zelf structureel diverse onderdelen binnen uw bedrijf.

Duidelijke doelstellingen, bewustwording, structuur, marketing, leiding geven en de omgang met uw klanten maken deel uit van het coachingsplan dat op uw specifieke behoeften wordt afgestemd. Onderdeel van het coachingstraject is deelname aan de tweedaagse Omzetverhogende Training, ter waarde van € 300,- (p.p. ex. BTW). De mogelijkheden en potentie van uw bedrijf komen tot ontwikkeling met een betrouwbare en kundige CAREcoach.

Het CARE COACHING traject

/traject
Item # of #

“Veel geleerd, het kan niet anders dan dat mijn omzet stijgt!”

“Leer adviseren in resultaten.”

MARJA WIERSEMA, één van de CAREcoaches, schrijft iedere 2 maanden een blog op www.kosmetiek.nl. Zij deelt hierin haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging.

img02