WIE ZIJN DE CARE COACHES?

coach1

Duco van Keimpema is oprichter en directeur van CARE COSMETICS BV. Dit bedrijf, opgericht in 1996, is één van de grootste onafhankelijke distributeurs in Nederland in de professionele schoonheidsbranche. Merken als Payot, PUPA Milano, Skeyndor, Marbert, Biguine, Matis en Darphin werden succesvol in de markt gezet en het bedrijf groeit na 16 jaar nog steeds. Duco van Keimpema blinkt uit in bedrijfseconomische strategieën en de financiële onderbouwing van bedrijven. Hij hanteert de filosofie om vanaf het eerste contact mee te denken met zijn dépositaires, want groeien doe je samen.


coach2

Marja Wiersema is sinds 1979 werkzaam in de cosmeticabranche en heeft hierin diverse functies bekleed binnen de verschillende verkoopkanalen, o.a. als schoonheidsspecialiste en marketing manager. Haar passie is het op weg helpen van professionals binnen de cosmeticabranche. Ze ontwikkelt en verzorgt cursussen en trainingen sinds jaar en dag met resultaat! Want wat is er nu leuker dan alles eruit te halen wat erin zit binnen dit vakgebied? Marja Wiersema coacht u zowel op het gebied van interieur, sfeer, klantenwerving, het functioneren van uw medewerkers, de omgang met uw klanten, professionele merchandising en het optimaal benutten van lopende acties.

 


“Ik heb er veel aan gehad, ook als persoon.”

“Leer adviseren in resultaten.”

MARJA WIERSEMA, één van de CAREcoaches, schrijft iedere 2 maanden een blog op www.kosmetiek.nl. Zij deelt hierin haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging.

img02